Oct 14, 2012, 9:08 PM

Красавице-любов 

  Poetry » Love
870 0 3

В годините от малки междучасия

все търсих те, красавице-любов,

облякох те в копнежи и мечтания

и нежно те белязах с апостроф.

 

Във месеци на думи неизречени

кроях те с влюбени слова,

косите ти постеля бяха в звездни вечери,

а утрото - пак чаша самота!

 

Във дни на хиляди желания

за нищо на света не те смених,

душата ти засипвах със послания,

очите ти дори превърнах в стих.

 

В минути исках те до себе си,

красавице-любов, за миг ела,

в годините от малки междучасия

да вярвам, че се раждат чудеса!

 

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??