Jul 28, 2009, 11:17 AM

Красив е животът, когато обичаш... 

  Poetry » Love
1192 0 2

Красив е животът, когато обичаш,
сърцето ти пее, душата ти пее,
щастлив си, от радост не ходиш, а тичаш,
лицето ти свети, усмивката грее...

Красив е животът, щом ти си обичан
и знаеш, че някой за теб се вълнува,
с най-нежните думички ти си наричан
и нежно си милван и нежно целуван...

Красив е животът, когато си влюбен
и някой във тебе май влюбен е също,
и всички проблеми в живота ти труден
остават далеч, любовта ги поглъща...

Красив е животът, когато обичаш...
КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??