Feb 25, 2011, 9:08 PM

Красив спомен 

  Poetry
500 0 1

Къде бях тази нощ?
С кого?
На кой в ръцете бях?
Кого тази нощ огрях?
Не зная!
Помня само красиви устни,
които се сляха с моите.
Помня красив мъж,
но може би беше само за веднъж.

© Катерина Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??