Jul 2, 2014, 8:08 PM

Красив талант 

  Poetry » Love
389 0 3

Имаш красив талант – да ме обичаш
и мисля че си дяволски добра...
понякога си – моето момиче,
а друг път си фаталната жена.

В желания и чувства се превръщаш,
разбиваш с устните реалността...
и като бог с душата ме прегръщаш...
съблякла цялата си суета...

Имаш красив талант – да ме привличаш
и аз вървя по нежния ти път...
и моля се едно - да ме обичаш
след белокосата ми смърт...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??