Nov 28, 2013, 5:51 PM

Красива си... 

  Poetry » Love
809 1 5

Красива си... О Господи!... Красива,

красива си... с очите на сърна,

с теб слънцето си идва и отива

и завист пръска дивата луна.


Красива си... ах, колко си прекрасна,

и всеки ден е пролет, с цвят на люляк бял,

и как ме багриш само с усмивките си сластни,

любовен дъжд по мене сякаш е валял.


Красива си... магия си вълшебна -

букетче свежо утро в небесен океан,

аз всяка нощ ще идвам, кротко ще приседна

и щом ти се нагледам, ще тръгвам си засмян.


Очи не ще извърна... моя ненагледна,

по устни щом се втурна, не казвай че е сън,

не казвай че мечта е, целувка за последно,

звездите, виж, запалих, за тебе светят вън!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??