Oct 12, 2012, 12:08 PM

Красива си 

  Poetry » Love
580 0 1

Ах, красива си...

Очите ти по-кафяви от кехлибар,

устата ти по-сладка от захар.

 

Погалих те със сноп небесен,

но ти не ми отвърна...

Светът за двама ни е песен,

ще се завърна.

 

© Иван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??