Oct 20, 2006, 10:33 PM

Красива съм... 

  Poetry
1003 0 3

Тъжна съм, а не ми се плаче...
Жива съм, а живота в мене тлее
Като пламъка на свещ или пък сираче,
слънце на мойта улица не грее...
"Красива си"- всеки ми го казва,
но не това искам аз да знам.
Красива съм- мъжките очи показват,
но не това е моят блян...
Тъжна съм, а не ми се плаче...
Жива съм, а живота в мене тлее
Красотата прави ме сираче...
и кара самотата в мене да живее...

© Васи Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??