Apr 20, 2024, 9:02 AM

Красиви светове 

  Poetry » Phylosophy, Other
67 4 2

От нежност и от облачета пух
е всеки свят роден в добро сърце,
в което няма злоба, алчен дух,
и го рисува с ангелско перце.

Там светлото е винаги готово
да освети и нуждите на друг,
и чуто е и Божието слово
дори когато в него няма звук.

Такива хора рядкост са, но има
от тях дори да нямаш в това вяра!
Те пролет са в човешката ни зима
и нашата надежда, друго няма.

17.04.2024.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??