Dec 25, 2008, 9:49 AM

Красиво 

  Poetry » Love
465 0 2
Красиво е с теб...
И много е още целувката слънчева в твойте очи...
Вълшебно е с нея - 
отваря прехласната в нежност и новия ден...
Преплитат се там
безцветните истини с простата обич...
Играят си палаво
всички мечти с небрежните спомени...
И има я пак -
отнесена в смях, пропита с надежда...
А има и още...
Грижовно завита във вяра... тя пак...
E Любов...

Красиво е в нея...!
. . . . . . . .



© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??