Сънувай ме, мили, сънувай,
не оставяй ме даже в нощта.
Аз към тебе идвам смълчана,
ще ти бъда дори тишина.
Ще ти бъда, ако искаш, и сянка,
нежна прохлада в листа.
Ще ти бъда и обич, и ласка,
само пожелай ме сега.
© Пепи Оджакова All rights reserved.