Sep 27, 2014, 12:27 PM

Красивото утро с кафе и цигара 

  Poetry » Landscape
603 0 0

Отворих очи - навън валеше.
Подгизнало във вода всичко вече беше.
След сън цигара да запаля желая.
Съня с реалността да съчетая.

След дръпка-две се подсещам за кафе. 
Даа... то ми е като двигател.
Ставам, включвам стария предавател.
Тихо джазче с кафенце да върви.

Ах, колко е приятно изгревчето златно.

© Огън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??