Apr 30, 2006, 1:43 AM

КРАСОТА 

  Poetry
731 0 2


...Ти си толкова Красива...

Виждам нощта във косите ти...
Виждам звездите в очите ти...
Виждам Светът си в ръцете ти...
Лунен овал е лицето ти...
Земно ядро е сърцето ти...
Но чуствам жажда в гърдите ти
...Тръпнещ копнеж за Любов...


Ти си малко дете и желана красота...
Ту спокоен поток си, ту бурна река
Не си жена... а магия наречена Жена...
Ти си като птицата райска - от чудесата
Самотна, далечна, мечтана - сред небесата
Ти, сякаш си пламък в морскa дълбинa...
Невъзможно прекрасна...
Просто...къс красота...

...Красота...



На една Красива Жена с Красива Душа, където и да е Тя - вариант 2

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??