May 22, 2012, 10:38 AM

Красота 

  Poetry
436 0 1

Сияйно чиста - в цвят бял,

ще изгрееш като слънцето ти.

А аз ще видя деня цял

на неземните ти душевни красоти.

 

А след това нощ ще настане.

Луна лъчиста в небосвода ще блести.

Звездица горе ще остане

сред стотици хиляди мечти.

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??