Aug 31, 2005, 5:15 PM

Красотата 

  Poetry
1355 0 5
КРАСОТАТА...

Красотата е пред нашите очи…
Ако можеш да я забележиш…
И в природата, и в сродните души…
красотата можеш да намериш…

Красотата е навсякъде край нас…
Въпреки обърканото време…
Има я във всеки миг и час…
въпреки че в чувствата ни…дреме…

Колко думи губят красота,
щом опари ги живота тежък…
Но възкръсват пак от пепелта,
щом дочуят думи с полъх нежен…

Красотата ще спаси света!
Тя е вечна и е без преграда…
Потърси я, виж я ти СЕГА…
Няма друга по-добра награда…

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??