Там някъде,
във Космоса отвъд,
живели двама души.
Обичали се.
Хапвали си суши.
Книжки чели.
Песни пели.
Общо взето,
простичко живели.
Докато, един ден,
най-обикновен,
появил се Сатаната
взел образ на змията.
Ябълка красива им подал.
Но вътре пълна тя със кал.
Историята май ви е позната.
Май случила се на Земята.
Никой не знае досега ,
на кого е голямата вина
за прокудата от Рая.
Участниците пък си траят.
(..а , може би на Господ
било е туй шега?)
© Живко Делчев All rights reserved.