Jun 21, 2009, 2:26 PM

Кратко... 

  Poetry » Love
1495 0 14

Обичам ли те?!

(Не! Не ме разбра.)

Преболедувала съм всяка

твоя рана.

И онзи див, необуздан копнеж,

прииждащ всяка нощ във мене.

В душата ми – метеж!

(По-истинска не съм се чувствала.)

И как да ти го кажа, аз не знам...

Че всеки миг е ново връщане

... напред. А не назад,

където са изстинали

надеждите.

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??