Oct 1, 2008, 1:28 PM

Кратко 

  Poetry
448 0 9

Загърни ме.
С любовно одеяло.
Студени са вече нощите.
Слънцето нощес не е спало,
или не се е събудило още.
Загърни ме.
Със топлите ласки на лятото.
И с целувка за лека 
приспи ме.
Прегърни ме след туй,
докато те сънувам.
После тихо тръгни,
но... отново върни се.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??