Jan 8, 2010, 11:47 AM

Кратко сбогуване 

  Poetry » Humour
641 0 1

 

Сбогом, 2009 годино!

Отиде си унила -

с надежда заченала,

но късмет не родила.

 

А беше добра дружка -

на чашка с цигара

и 12 струни остави

за душата-китара.

 

 

 

Използвам случая, за да пожелая на всички по-весела, по-плодотворна и по-щастлива 2010 година!

 

© Ники All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??