Jun 12, 2011, 9:00 AM

Краткостишия - ІІІ 

  Poetry » Other
415 0 2
Изкуство.
От мъка на мъка.
На колене.


Движение.
Духам платната
на духовността.


Целувам на словото
крилата.

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??