Jun 25, 2011, 11:38 AM

Краткостишия - V 

  Poetry » Other
470 0 4
При мене проверяват
съвестта си
развалени компаси...


Четирите голи стени
ми говорят.
Самотата ми е будна.


Пътувам
по сърцето си.
Колко пътища до тук!


Равноденствие.
Разделени и двамата във Ада
мръзнем...

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??