25.06.2011 г., 11:38 ч.

Краткостишия - V 

  Поезия » Друга
467 0 4
При мене проверяват
съвестта си
развалени компаси...


Четирите голи стени
ми говорят.
Самотата ми е будна.


Пътувам
по сърцето си.
Колко пътища до тук!


Равноденствие.
Разделени и двамата във Ада
мръзнем...

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??