May 24, 2017, 3:55 PM

Краткостишия – X 

  Poetry » Other
374 3 10

Слънцето върти се
около мене,
сърцето му да грея!...


Слънцето на мене
даде ябълката.
Луната полудя.


Птица намери песен
в шепата ми
и я разпръсна по света.


... вписах се
в любовта, защото
омраза нямам.

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??