24.05.2017 г., 15:55 ч.

Краткостишия – X 

  Поезия » Друга
373 3 10

Слънцето върти се
около мене,
сърцето му да грея!...


Слънцето на мене
даде ябълката.
Луната полудя.


Птица намери песен
в шепата ми
и я разпръсна по света.


... вписах се
в любовта, защото
омраза нямам.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??