The work is not suitable for people under 18 years of age.
Той винаги е бил едно менте
сред кремълски… авгиеви обори.
Дори затънал в леш до рамене,
не спира със опорки да дърдори.
Но иначе е страшен философ.
Прочел е много книги на Алеко.
Харесва еднополова любов!
На Путин се нагъзва отдалеко.
Отдавна е всезнаещ имбецил,
но нервите… лаишки си изпуска.
Виагра след храна ако е пил,
сатрапа величае след закуска.
Отделя неприятен, течен газ.
Опитва, с миризми да ни залива.
И все му се налага, за беда,
изсраното - до дъно да изпива.
Юри
Йовев
Април
2023 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.