Като с тиксо устата ми залепна,
вкочани се, дума не изрече.
Ти видя, а дори не трепна,
знам, тъжно е, човече!
Да забулиш със завеси стари
иначе свежо, бяло цвете.
Да пият силите ти, не комари,
а онези чувства, двете…
Обич и разочарование досковат
грубо миналите дни…
Тъгите на сърцето пак се просват,
Писано ни е… да сме сами.
© Сиси Валентинова All rights reserved.