Nov 26, 2014, 10:23 PM

Крила ми дай! 

  Poetry » Other
415 0 0

Крила ми дай!

 

Не ми разказвай с думи за живота -

крила ми дай, че счупиха се моите.

Аз искам пак като преди да мога

тихичко да си говоря с птиците.

 

Самотно ми е тука на земята.

Някак си е предвидимо, скучно...

Как искам да се рея в небесата.

Как искам чудо да се случи!

 

Крила ми дай да сграбча свободата

в прегръдка силна, непоколебима.

Ще попиташ - това ли е мечтата?

Единствената ми е тя - любима!

 

ЦГ.

© Цветелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??