Остана
безутешно
болен от сърце,
което тежи повече
даже и от съвестта ти,
която старателно прикриваш
зад маската на гордостта си.
Бягаш всеки ден далеч от
мен и от истината,
която те дебне
някъде там с
главното
си
И
А
най
доброто
за страдащото
ти съзнание може би
е да погледнеш в очите ми,
да усещаш как бие сърцето ми
и да ми се довериш, защото
крилата, които ще ти дам,
ще излекуват болката
ти вляво, която
те убиваше.
© Нямам All rights reserved.