3.02.2009 г., 0:48 ч.

Крилата, които ще ти дам... 

  Поезия » Друга
652 0 5

 

Остана

безутешно

болен от сърце,

което тежи повече

даже и от съвестта ти,

която старателно прикриваш

зад маската на гордостта си.

Бягаш всеки ден далеч от

мен и от истината,

която те дебне

някъде там с

главното

си

И

А

най

доброто

за страдащото

ти съзнание може би

е да погледнеш в очите ми,

да усещаш как бие сърцето ми

и да ми се довериш, защото

крилата, които ще ти дам,

ще излекуват болката

ти вляво, която

те убиваше.

 

 

© Нямам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??