Всичко тече... и се променя!
Дали Хераклит е бил мъничко луд?
Стихът на поета е глас на камбана
разплакана в мрака и зимния студ.
Снегът е кристали Любов, не вода!
Връзка вълшебна на Небето с Морето...
Обичта на Сърцето е в неуморния труд –
тя в старец окаян събужда детето!
Летете с мен!
Ще намерите в този полет в небето
път от зимно-студените тъжни сърца,
пробило Слънцето тази снежна завеса
в на снежинките блясък кристален - място където
ще заживее в сърцето ви Любовта.
© Ангел Милев All rights reserved.
Понякога плавателните съдове потъват и прегръщат дъното завинаги.
Но ... Попътен вятър и щастливо плаване за всеки!