Jan 12, 2008, 9:18 PM  

Кристална жарава 

  Poetry » Love
862 0 2

                      КРИСТАЛНА     ЖАРАВА

 

 

    Кристално нежни очите

                                               кристално блестят,

    в кристалната вечер кристалите

                                               тихо звънят.

 

 

    И жар във душите разпалва

                                                 на жарки сърца

    и жива жарава разравя

                                                 във тях есента...

© Анна Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??