Oct 4, 2013, 8:12 PM

Крива реалност 

  Poetry
463 0 2

Все се мъча нещо умно да измисля.

Даже лъжа се и книги да чета.

Дали някой труд научен да прелистя

или с музика главата си да проветря?

 

Какво пък, ще си пусна нещо за душата.

Нека първо да са Моцарт и Шопен.

"К'ва е умна тая!" ще си кажат в махалата

и току-виж се мъчат да са като мен.

 

Доскучават нещо тези оперети.

Кой излъга, че се поумнявало от тях?

Дочух нейде да подрънкват май монети 

и без да се усетя с тях запях.

 

Избухна мега хитът на Андреа,

под кръшни ритми аз снага извих.

"Кому е нужна на забравените епопея?"

Помислих си и постнах секси снимка с тоя хит.

 

Заваляха бързо лайкове и коментари.

"Леле, че си яка. Като за клип си, да не си модел?"

Реших - не са ми нужни дипломи, IQ-та и медали

за кариера се изисква- Sin city, алкохол, мотел. 

© Лекса Джорджис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мдаа може да се каже, че е част от истината
  • "Даже лъжа се и книги да чета" недей беее, чиста загуба на време ( пляс по челото )
    Съжалявам, но това е пародия...
Random works
: ??:??