Раждане.
Писък.
Родителска нежност.
Пътеки утъпкани.
Вяра.
Стремежи нагоре - стръмни скали.
Бич от омраза и злоба.
Надежди...
Кратко надзъртане.
Светски живот.
Изгубване.
Търсене.
Сгромолясване.
Умора...
Поглед нагоре - вглеждане в себе си.
Пеперудени крила - ураган.
Намираш себе си.
Хармония...
Мир във всемира.
Утеха...
Покой в мъдростта.
Раждане...
© Мария Венциславова All rights reserved.