Aug 10, 2021, 10:11 AM

Кръговрат на живота 

  Poetry » Other
213 0 1

Запалените факли,

умрелите очи,

глас на мъртви хора,

белият шум звучи.

Чашата горчи,

не искам аз да пия.

 

Мъртвите ме гледат,

няма да се върнат.

Тихо си говорят.

Без да се обърнат.

Чашата горчи,

не искам аз да пия.

 

Музика-лъчи,

идва светлина,

нещо ме отнесе.

Идва ли сега?

Нощната тъма.

Път на лудостта.

 

Идва нова ера,

трябва да премина,

всичко се променя,

аз ще си отида.

Краят на света

дали ще се отложи?

© Атанас Маринов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • круговорот жизни со стороны... это так. а изнутри - жизнепад...
    Очень хорошо!
Random works
: ??:??