Dec 29, 2019, 2:41 PM

Кръстопът 

  Poetry » Phylosophy, Other
437 1 2

КРЪСТОПЪТ

 

 

На кръстопътя,
посоките са много.
Заслужава ли си
някоя, изобщо?!
В центъра – аз...
Няма да поема
по никоя от тях!
Ще погледна в небитието,
докато изгубя
и последната надежда...
Нека пътищата
към мене да вървят!
Ако някой стигне
безкрайността...
Ще чакам посърнала
в столетно единение...
И може би ще те целуна,
ей-така, по челото...
Не съществуваш!!!
Побеляха косите ми.
Пребродих, закърпвах
хиляди пъти мечтите.
Образът ти размит е...
На кръстопътя,
посоката е само една...
Посоката съм аз!!!

 

© Екатерина Глухова 

28. Декември 2019г.
 

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??