Sep 4, 2007, 3:45 PM

Кръв и рози (Vampire) 

  Poetry
1315 0 4


Той идва.
Знае моето име.
Живота ми иска...      
                           Вземи ме!

Целува ме нежно
прошепва ми: "Сбогом".
Вече е безнадеждно...
станах вампир.

Чувствам болката,
гледам с празни очи.
В душата ми...
музика тъжна звучи.

........................................

Светът се промени,
не беше това...
Животът ми измени,
трябва ми само кръвта!
Без минало
смъртта е мой спътник.
Tя избира
аз съм... само пътник!


Кръв и рози

в огън погълнати,

ние сме...

завинаги прокълнати!

Готов ли си? Вече съм тук!
Избрах тялото си.
Ще живея...
                   но в друг!

© Весела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??