Dec 22, 2017, 11:52 PM

Куба! 

  Poetry » Landscape, Other
722 1 2

Бедната Куба!
Вечер Хаванска,
лепкава влага
и хора горещи...

 

Куба богата!
Салса кубинска,
мулатки на прага
и Ахиако на свещи!

 

Куба Свободна!
Вятър Антилски
Аромат на пури
ром и кафе...

 

Куба на старци
Москвичи и Лади
Куба с душа
на невинно дете.

 

Куба красива,
старинна и млада,
остров събуждащ
в сърцето ми стон!

 

Куба на времето
което изтича
За да се върне
по булевард Малекон.

© Ангел Милев All rights reserved.

https://youtu.be/XZHF6SDWtU8

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??