Aug 21, 2010, 11:03 PM

Куче Самота 

  Poetry » Love
765 0 0

Не си добре дошъл, щом веднъж си си отишъл!

Крещя го на безсрамната съдба.

И тежката любов на прага ми написа

- отново е сама.

 

Не си добре дошъл, но пак те приютих във топлите постели,

а ти отново пътя за "далеч от мен" намери.

 

Е, да - не си добре дошъл!

Не бива, може би, да се забравя!

И какво, щом пак си си отишъл

и свило се е куче-Самота пред прага?

На времето само в графата"безразлично" му приляга.

И, с нови стъпки, нови хора щом докара,

ще се подплаши кучето и ще избяга.

© Тайна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??