Малка тайна ще ти подаря
- прозорец към моята душа.
Мечтите свои пред теб аз ще разкрия,
а когато те намеря - ръцете си в твоите ще втрия.
Когато погледа ми срещнеш, знам,
няма да си вече сам.
Малка кукла ще съм аз,
но не под твоя власт.
Готов на всичко ще си ти за мен,
а сърцето ти ще бъде вечно в моя плен.
© Диляна Бонева All rights reserved.