Nov 19, 2024, 8:06 AM

Кукувица 

  Poetry
38 0 0

Кукувица кука,

 

a в реката –

 

щука.

 

 

Зелена е гората.

 

Кумчо Вълчо

 

взе заплата.

© Радостин Стефанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??