Oct 7, 2014, 11:16 PM

Куршуми 

  Poetry
523 0 0

всички дребни думи
плуващи посред бял ден
в погледа му
нощем потрепват в дулото
на пистолета
който така и не насочи
в правилната посока
и някой ден ще се изсипят
от скъсания джоб
на престилката
на най-образцовата жена
и едновременно
с тази роля
негова близка приятелка

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??