Oct 31, 2015, 10:18 PM

Къде е главният щаб на ИДИЛ 

  Poetry » Humour
607 0 2

(из цикъла "Вицове в рими")

От CNN изпратили екип
във Сирия да прави репортаж
за руските военни. По тертип,
взаимстван от добрия шпионаж,

уреждат интервю със руски Ас
от авиоотряд. Основна тема
са бомбените удари. “За нас
Глобалната космическа система

задава цели – руският летец
спокойно обяснява – Ето днес
щаб на ИДИЛ до някакъв градец
сравнихме със земята.” “Значи без

съмнение и главният им щаб
ударен ще е в някакъв момент?”
“За тази цел отрядът ни е слаб.
Генщабът им на друг е континент!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??