Aug 27, 2007, 10:28 AM

КЪДЕ СИ 

  Poetry
769 0 10
Лятото стели звезди по земята.
Нощни дантели разплитат прохлада.
Тиха безбрежност плисва в косата,
мила умора в снагата ми млада.

Малките сладко похъркват в леглата.
С ноздри отмерват цвета на сърцето.
Приказна фея в чудна позлата
рони в съня им комат от небето.

И някъде в тази частица блаженство
нега се процежда зад тъжни завеси.
Защо пак сама във нощта от вълшебство
те търся и питам: "Къде си? Къде си?"

© Димитрия Чакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??