Dec 18, 2009, 9:10 AM

Къде си ти 

  Poetry » Other
530 0 1
Мрак душата ми обзема, цигара запалена гори, защо страха не мога да приема, защо лудостта във мен цари? Но... лудост ли е да обичаш, гол към себе си да тичаш, ярка тъмнина да ме облива, умът ми моя да открива... И не мога чувствата си да разкрия, страхът от тази болка е познат, навярно лудостта във мен ще скрия, като заблуден се блъскам в моя свят...

© Дух All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??