Nov 3, 2008, 8:51 AM

Къде сте?... 

  Poetry » Phylosophy
1047 0 42

Обич моя неродена,

трепет мой неизживян,

ласка моя недарена,

път ти мой неизвървян,

слънце мое неизгряло,

смисъл мой неразгадан,

птица моя нелетяла,

вопъл мой недоразбран,

вино мое неизпито,

грях ти мой незащитен,

песен моя неизпята?...

 

Аз във вас съм, вие - в мен...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??