Feb 16, 2020, 11:48 PM

Където 

  Poetry
391 0 0

Където Раят
Земен беше, пустош днес
е и грабеж е,

 

и людеразреждане
е, и се ад натресе...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??