May 24, 2013, 1:18 PM

Където не достига светлина 

  Poetry » Landscape
459 0 1

 

Тъжно вятърът поднася

към студената земя

лист опърпан, изсушен

и безжизнен - неумиращ,

глухо паднал във нощта,

незапомнил що е ден.

© Димитър Д All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??