Sep 5, 2008, 9:30 PM

Където не са... 

  Poetry
376 0 2
 

Крепостта...

се превърна в затвор все по-тесен.

Чуждото...

спокойствие ми вдъхна и преобрази се в храм.

Познатото... с любов ме задуши,

рязко разтресе ме!...

Далечното... дари ме със сълза от всеки цвят...

...

 

И пак не знаех в кой сън живея?...

И пак не знаех кой блян бълнувам?...

 

Не знаех... Нищо!...

...

 

Два дома!...

И двата дават...

Две истини!...

И двете вземат...

...

И все отнемат...

...

Мислите...

...

Където не са...

...............................

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??