Може ли да бъда там,
където сбъдват се мечти!
Свойте искам аз на теб да споделя,
ела при мен, защото времето върви, а животът кратък е, нали?
Искам аз света да променя!
Искам заедно със теб да споделя жвота си и своята мечта.
Не се страхувай, а напред върви,
смело ти към бъдещето поеми и сбъдни докрай твойте мечти!
Аз ще бъда с теб,
докато угаснат всичките звезди.
© Цвятко Цвятков All rights reserved.