1.01.2011 г., 19:21 ч.

Където сбъдват се мечти 

  Поезия » Друга
442 0 0

Може ли да бъда там,

където сбъдват се мечти!

Свойте искам аз на теб да споделя,

ела при мен, защото  времето върви, а животът кратък е, нали?

Искам аз света да променя!

Искам заедно със теб да споделя жвота си и своята мечта.

Не се страхувай, а напред върви,

смело ти към бъдещето поеми и сбъдни докрай твойте мечти!

Аз ще бъда с теб,

докато угаснат всичките звезди.

© Цвятко Цвятков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??