Jan 30, 2016, 10:40 AM

Където всичко свършва... 

  Poetry » Phylosophy
729 1 8

Понякога най-истинският път

започва там,

където всичко свършва,

а маркировката на мислите

е повалена и изтрита

от бурята на Липсата...

Понякога в обратната посока

на желанието

е вярната Посока,

а Мост Лъжата е

по който трябва да преминем,

за да докоснем Истината...

Понякога,

ако не сме научени да падаме

не можем никога да се изправим

истински

и да съзрем

зад облаците от Съмнения

в далечината на Целта

Върха,

към който тръгнали сме

и от който

започва всичко...

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??